ME<3SUMMER


Kom hem från Teneriffa för två och en halv vecka sedan. Och snart drar jag utomlands igen. Can't waittttt!

Soooo excited

Kan inte sova. Känner mig inte nervös, rädd eller ledsen - snarare sjukt taggad! Såklart är det ledsamt att lämna alla här hemma men vi ses ju snart igen. Mitt äventyr börjar snart,  torsdag 09.10 på Arlanda. Kan fortfarande inte förstå det, så långt ifrån, så overkligt. Att det kommer vara min vardag snart. Det här året kommer att bli sååååå grymt.
Måste nog sova nu om jag ska orka med morgondagen. Det sista ska inhandlas innan USA.  Sedan ska jag och två av mina fina vänner ut och äta sista middagen tillsammans på tio månader.Later.

Sista fredagen hemma

Sista fredagen hemma spenderades hos Linnéa, där hon och Mathilda hade 18 års middag. Det var jätte trevligt och roligt. Vi ses om tio månader brudar!

Packningsångest

Precis det jag har just nu. Hur mycket ska man ta med? Vad kommer jag att använda? Äsch tar med mig en del, ska ändå shoppa sjukt mycket där!


4 Augusti

EF ringde igår och hade mina preliminära flygtider. Så det ser ut som att jag åker den 4e augusti. Två mellanlandningar. Först i Newark, NY sen i Washington D.C för att landa i Knoxville, TN. Förhoppningsvis så åker jag med en annan EF student till Newark så slipper jag sitta 8h själv på planet.
-WEHEARTIT

Love life

Har umgåtts med Felicia hela kvällen. Tänkte på att jag åker som 17 åring och kommer hem som myndig. Det går så fort. Då har jag två år kvar i gymnasiet sen kan jag göra precis vad jag vill.

The first goodbye

Så nu har jag sagt vi ses till några vänner. Det var annorlunda, speciellt när man har träffat dem varje dag i grundskolan. Pratade precis med EF också, allt känns jättebra nu.

-WEHEARTIT

Precis, på återseende är det enda jag säger


-WEHEARTIT


Lycklig Anna

Precis pratat lite med min jättegulliga värdmamma och om det går som det ska så borde EF ringa mig imorgon. Har precis fått reda på att hon ÄLSKAR att shoppa, är fd cheerleader, älskar att resa och jag ska få åka till FLORIDA igen med mitt nya high school cheer lag!!!! Allt känns så bra! Juste det kallaste är väl minus 10 så lite varmare kläder åker nog ned.

En gammal bild när jag var i Frankrike sportlovet 2009.

Utmana mig själv

Det känns så overkligt. Att det jag har längtat efter, min dröm, att lilla jag ska få uppleva allting. I höst är det två år sedan jag skrev min high school year ansökan till EF. Om drygt en vecka ska drömmen uppfyllas. Det är mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Det längsta jag har varit ifrån min familj är tre veckor. Men tio månader klarar jag, inga problem. Det jobbiga är bara att lämna alla. Jag vet att mina vänner kommer finnas kvar när jag kommer hem, och gör dem inte de så kanske det inte var en riktig vän trots allt. Så är det alltid oavsett, vänner kommer och går. Vilket lär bli väldigt tydligt för mig själv nu. Kommer lära känna mig själv ännu mer och bli mer självständig.

Längtar till att få träffa min värdfamilj som verkar helgullig!! Under Y:et ligger Somerset där jag kommer bo i! 


25 Juli 2011


-WEHEARTIT

Mina vänner är guldvärda

Kan ni tänka er att precis efter jag har haft min avskedsmiddag så får jag reda på min placering. Måste säga tack till mina fina vänner som var här igår. Ni är dem bästa. Tack för ni hjälpte till och för de fina presenterna. Fick en present som endast får öppnas när jag har hemlängtan. Så den kommer ligga i mitt rum typ hur länge som helst utan att jag får veta vad som är i den. Tänk om jag glömmer bort den till slut?
De nästkommande tio månaderna kommer jag att bo i Kentucky. Jag känner redan på mig nu att det kommer bli ett grymt år. Taggad till tusen.

Nu är det packning som gäller. Och tack igen Felicia för den snygga designen, bästa!!


-WEHEARTIT


GALET

Har precis haft avskedsmiddag här hemma så loggar jag in på facebook. OCH SÅ HAR JAG FÅTT VÄRDFAMILJ, VILKEN TIMING. SJUKT GLAD ANNA.

GODNATT!!

Seven to go

2-4 aug              Wave 3


DÅ ÅKER JAG!!


"Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget."

Det jag kommer sakna är mina vänner, min familj och världensbästa lag. Det var nog allt.You keep me alive

19 Juli 2011

Händelserik dag, har hunnit med det ena efter det andra. Gick upp halv tio idag trots fem timmars sömn. Åkte iväg mot stan för att möta Maddie. Umgicks, shoppade och fikade. Sen träffade jag Madelen som också är en blivande utbytesstudent. Fick följa med henne och hennes jättesnälla föräldrar till Fjäderholmarna. Efteråt drog jag mig hemåt och hade en liten mysemiddag med några gamla vänner från fjällen. Och nu, hänger jag hos Felicia. Ett bra avslut på en grym dag. Fast dagen är inte slut än.

Juste, GRATTIS IGEN BACKMAN PÅ DIN 18 ÅRS DAG!To do list

  • Få värdfamilj+avresedatum x
  • Köpa presenter x
  • Skriva packlista
  • Rensa mitt rum x
  • Avskedsmiddag x
  • Träffa mina vänner jättemycket


-WEHEARTIT


Back in Stockholm

Hemma igen efter två veckors utlandsresa till Teneriffa med min vän Emelie. De flesta har fått sina avresedatum om inte värdfamiljer. Vad har Anna fått? Ett mail där det står att jag ska vara beredd att åka från den 19 juli till 8 september. Jag vet att allt kommer bli bra till slut men kan erkänna att jag är ganska nervös just nu. Så till er därute som undrar var jag ska bo,när jag ska åka och om jag ska cheera. Jag vet lika lite som ni gör, men jag lovar att ni får veta vart jag hamnar så fort jag får värdfamilj och avresedatum.TTYL


RSS 2.0