Find my happiness

Kom precis på varför jag inte har haft riktigt riktigt hemlängtan. Visst saknar mina familj,släkt och vänner men har en hel värld full av möjligheter så varför stanna i min trygghetszon?

-WEHEARTIT


Life as I know it

Det är många som frågar mig är det inte tråkigt att dina värdföräldrar inte har barn? För det första så har jag inga syskon hemma så är van. Sen så är det alltid människor som är omkring oss. Deras familj och vänner som ofta är här, eller så hänger jag hemma hos Brittany ganska ofta. Så nej det är inte ensamt på det sättet, mer ensamt när man vill prata med någon hemifrån eller har hemlängtan. För det mesta så har jag ganska mycket saker att göra. Mina värdföräldrar tycker att cheerleadingen kräver det mesta av min tid är, men jag klagar inte för jag älskar det. Och jag är här för att uppleva inte för att sitta hemma i soffan och titta på tv. Trodde faktiskt jag skulle följa alla serier mer här eftersom de kommer ut tidigare men icke har inte haft tid. Tvn står på innan jag somnar annars så har jag knappt tid för varken tv eller data. Sen så har jag en liten vovvis här också som alltid är glad när han ser en. Men ibland känner jag mig ivägen, eftersom att för mig skulle det vars konsigt att välkomna en utbytis in i min vardag men här är alla väldigt vänliga och tar emot en. Jag menar att bara ta en in random människa i sitt hem, sitt liv, i skolan osv. Av de vänner jag har varit hemma hos, deras föräldrar har också sagt om du behöver något och du är alltid välkommen hit. Fast det är lite jobbigt för jag har inte tillräckligt med tid för att umgås med folk här. Fast som tur är det så sportar de flesta. Så träffar ju alla cheerleaders nästan varje dag. Det som är jobbigt är att jag är konstant trött och vet ibland inte vad jag ska säga eller hur jag ska bete mig.. men meeen nu ska jag sova. Tidigt för en gångsskull! Natti, Love!!

Börjar få fasta rutiner

Skolan var rolig idag också. Började med hisorietest som gick hyffsat. Känns som alla var mer glada i skolan idag på någotsätt. Nu ska jag ta en kortis powernap innan träningen. Och imorgon så är det skola som vanligt, men sen ska jag laga mat! Potatisgratäng med kassler! Och så ska jag till kyrkan. Plötsligt är jag inte lika taggad på nya kurser i skolan. Har varit här i tre månader snart. 7 och en halv to go. Vill aldrig åka härifrån på ett sätt.

?

Har verkligen börjat tänka till de senaste dagarna. Vad vill jag göra med mitt liv? Har alltid haft höga krav och mål som jag strävat efter. Men jus nu så känns de som att allt står still. Går dock inte att undvika tankarna när de alltid finns i min vardag. Som små tecken på vad jag ska göra. Vill plugga direkt efter men samtidigt vill jag bara ta ett eller två år och jobba, resa och sånt. För första gången på länge jag inte vet vad jag ska göra längre. Känner mig pressad hela tiden fast jag inte borde. Kanske för det är så mycket snack om sånt här hela tiden. Har inte tänkt mig att utbilda mig i Sverige. Helst i USA men college är så svindyrt så någonstans inom Europa då. Eller ska man jobba som reseledare i några år? Borde inte ens tänka på sånt här men eftersom det är jämt i vardagen här så ja känner mig pressad. Vet ju inte ens vad jag vill göra när jag kommer hem. Antagligen byta skola, vad gör jag med cheerleadingen? Jobb? för många frågetecken. För lite svar.

Från förra helgen


UK's cheer clinic. Det är Leanza som gör en skruv på bilden. Har fler bilder men är seg på att föra över dem. Men ska göra det någon gång!!


If I die young...


Världens finaste country låt som spelas väldigt mycket här borta. Ja jag kommer säkert vara sjukt country när jag kommer hem, mina vänner mobbar mig här ibland för min accent och ibland så låter jag "country"tycker dem. Men who to blame, jag menar jag hör country accenter hela tiden förutom hemma då är det Ohio city accent haha.

Idag var en bra dag, skolan gick bra. Hade roligt faktiskt. Hade ett multiple choice test i arts and humanity som gick sådär bra fick ett C. I business law så hade vi a mock trial eller vad det heter med en annan klass. Vi lekte alltså domstol. Min klass var juryn och the verdict var att den åtalade var skyldig för mord. Faktiskt ganska underhållande, jag gillade verkligen att advokaterna gick in för det och dem fick det att kännas som i filmer. Vi fick bonuspoäng om vi var klädda "appropriate" för tillfället, och ingen i min klass var det men ändå så var det flera som frågade mig har du klätt upp dig eller är det sådär du klär dig hela tiden? Började nästan skratta eftersom jag hade bara på mig jeans och en vanlig topp. Och så hade jag världens värsta bad hair day hittills men trots det fick jag massa kommentarer om att mitt hår var fint idag. Som de säger att när man själv tycker att man ser ut som skit så tycker de andra att det ser bra ut.

Fast har varit sjukt seg hela dagen, fick för lite sömn hela förra veckan känns det som. Och här borta går folk och lägger sig sjukt tidigt. Alla somnar runt tio skoldagar och tycker att elva-tolv är sjukt sent. Och att tolv är sent på helger.....njeaeee well not in Sweden haha. Livet här är mindre stressfullt så borde vara tvärt om.

Sa jag att jag failade ett till prov? I biologi. Orkar inte bry mig fast ändå måste jag om jag ska träna cheerleading. Men man kan inte förvänta sig något alls av mig i NO ämnena. Åker in i ena örat och ut genom det andra lika fort det går in. För tro det eller inte men jag hade pluggat. Trots det så failade alla i klassen förutom 3 så det kanske säger något om utbildningen också.

Cheer träningen gick sjukt bra idag trots jag var trött som jag vet inte vad. Längtar så sjuuuuukt mycket tills vi får hela progget har drygt halva nu. Första tävlingen är i December.

Ibland vill jag bara åka hem för att kunna prata med någon som förstår. Förstå mig inte fel för jag har det jättebra och är omgiven runt bland världens bästa människor. Men ibland vill jag bara ha någon att prata med, som förstår vad jag menar, förstår mig i mitt sätt att vara, prata och bete mig. Och så saknar jag SL!!!!! Eftersom jag inte får ta körkort, så känner jag mig lite instängd på ett sätt. Känner mig som en börda ibland.


Juste måste berätta om min helg också.
Lördagen började runt nio tiden då Brit skulle iväg och jobba. En timme senare åkte jag och Megs till the cheer building där vi flyttade alla mattor till skolan till våran exhibiton. Sen åkte jag med Katie, megs och Carolina(brasiliansk utbytis som också cheerar),(så ja i år är den första gången skolan har haft en cheer utbytis och nu är vi två) till skolan. Vi fixade alla mattor, åt pizza, värmde upp och sen så kom Northern Laurel(grymt middle school lag) och massa föräldrar. Vi uppträde och sen fick vi åka därifrån. Hade ingen skjuts hem och eftersom jag planerat att gå på Efs bonfire men åkte hem till Brit, meg och holz med kristin. Vi fixade oss och sen åkte vi till bear wallow. Ett ställe där man kan plocka pumkins, gå igenom en labyrint av cornfield, lekplats för barn och massa djur. Vi åkte dit med massa människor från kyrkan. Det var faktiskt sjukt roligt. Träffade Court och Keyrstin från mitt lag där också. Jag och Court gick igenom the cornfield tillsammans, hahah den tjejen är så rolig.
Därefter åkte vi och åt på Pizza hut, på vägen dit hämtade vi upp Taylor.  Sen skulle alla tjejer se paranormal activty 3 men när vi kom till biosalongen såg vi världens läääängsta kö. Ja alla tonåringar i Somerset skulle se på filmen. Träffade massa människor där men sen bestämde vi oss för att åka till Fergusons haunted house men vi åkte till Nancy istället. SKulle till en gravgård men slutade med att vi väntade på fyra killa från skolan så skulle vi gå igenom en skit läskig skog. Haha jaa snacka om att underhålla sig här borta. Såklart så måste tay skrämma upp mig innan och säga det är massa lösa vildhundar coyotes där men var inte rädda. Ni måste vara tysta för folk bor runtomkring och dessutom är det där alla KKK's bor. Jo men tack trodde jag skulle pissa på mig ett tag. Dessutom måste killarna såklart vara så smart och flipp some random dudes i två trucks off. Så vi har två asläskiga trucks som förföljde oss ett tag. Det slutade ganska failat iallafall för när vi var på väg tillbaka så ramlar jag över taggtråd staketet och mina enda jeans leggings gick sönder. Därefter åkte vi hem till en av killarna och hanged out. Och jaa trots att vissa är äldre än mig så beter de sig lite som alla gjorde i mellanstadiet. Men roliga är dem.
I söndags så var det kyrka- åkte och åt på El traxco-jobba i cosession stand med några från laget-min värdpappas roliga brosa och hans kompis hämtade upp mig-kyrkan-taco kväll-sen så skulle jag gå och lägga mig tidigt men vi vet ju alltid hur det slutar.

Och nu ska jag strax sova..har ett till prov imorgon. GAH! I historia, vilket är sjukt kul nu men alltså min hjärna kan inte memorera all fakta. Det är verkligen motsatsen till läroplanen i hemma här är allt som skolan hemma anser "oviktigt" det viktigaste. Kan vara därför jag har ganska svårt för att plugga rätt här.

Alla skrattade hysteriskt

"jag glömde låsa min bil!! - "du har inte ens några dörrar!!" sen så säger samma kille igen. " jag räknade till elva från början och nu är vi bara tio, vem har vi tappat bort?" -"åh herre lägg av nu"

23 Oktober 2011

I fredags så gick skolan ganska fort. Sen så mötte vi våra största rivaler PC. Och vi vann. Det var deras senior night, så fyrverkerier, rosa ballonger, alla seniorers namn skrivna med små cups uppsatta på stängslet runtomkring, sjukt kallt och det gjorde matchen väldigt tråkig.

Liten förklaring:
Pulaski- skolan där alla som bodde utanför "centrum" gick i.
Southwestern byggdes för att Pulaski var överfolkat, så de delade upp dem de som bor sydväst går i Southwestern och de andra i PC.
Somerset-skolan där alla i "centrum" gick i. En av de minsta high schools här och den allra minsta är Somerset Christian vilket är en privat skola för bibelstudier.

Och ja det är utbytesstudenter i alla fyra high schools. Southwestern-warriors, vi är krigare som indianerna
Pulaski-maroons, Somerset-jumpers och Somerset christian-kommer inte ihåg..

Är sjukt irriterrad, skrev nyss ett låångt inlägg så försvinner det igen. Min data krånglar. Så antar att ni inte får läsa om min helg.
GODNATT!


Fett kul

Skrev nästan en uppsats om min helg och så försvinner det inlägget.


19 Oktober 2011

Okej grejen är schemat jag har haft den här första terminen har jag inte ändrat alls även om jag verkligen ville byta ut biologi A. Fast eftersom att det var "obligatoriskt" ämne i våran skola fick jag inte byta ut det. Tills jag fick reda på att vi inte alls har några obligatoriska ämnen förutom de tre som the government kräver vilket är matte, us history och english. Så har både biologi A&B det här året. Vilket jag förmodligen kommer faila helt på finals som är om en vecka och så har jag del B den sista trimestern. Känns inte så kul när jag för det första inte har  någon nytta av det ämnet alls, vilket de tror här i skolan. Men nej de har jag inte så har pratat med min iec om att byta ut den kursen eftersom jag inte helt säkert får för skolan. Har dock bytt ut en klass mot marine biology och en av mina vänner här läser bara del A och marin biologi. Hoppas jag också får göra det för det känns lite värdelöst att vara här för att plugga. Är liksom här för att uppleva och ha roligt inte sitta hemma och plugga hela tiden, så därför har jag försökt att välja de kurserna som inte kräver så mycket extra. Men biologi b innebär en hel del plugg om man jämför mot a.
Sen så säger alla i skolan idrott är jätte roligt så försöker att byta ut min interior design kurs mot det istället den tredje trimestern alt byta ut biologi b till den. Äsch det är lite krånligt men som sagt så är det bättre att byta nu än senare då kursplatserna redan kan vara fulla.
Sen förstår jag inte varför vi utbytisar ska vara tvungna att läsa vissa kurser då vi inte har nytta för dem när vi kommer hem i huvudtaget eftersom att de undervisar efter en helt annorlunda läroplan här. Jag menar en uppskatta konst klass har jag aldrig någonsin haft och kommer inte läsa det heller.
Och förstår seriöst inte hur de tror att jag som går mitt junior år här ska ha nytta för sophomores klasser när jag kommer hem till Sverige för de tror inte ens att jag ska behöva läsa om mitt år. Och att jag behöver ta dem klasserna för att inte ligga efter hemma i Sverige. Men jag har gett dem mitt schema mina betyg och allt osv så man tycker att de borde ha lite koll.
Men äääääääh, det enda jag vill är att läsa kurser som inte är så ansträngande och ha roliga kurser!!

Idag har jag ialla fall varit i skolan, har inte missat en enda skoldag på två månader!! Närvaro här är sjukt viktigt. Sen så hade vi extra träning inför morgondagens zombie walk som vi cheerleaders ska attenda och tills på lördag då vi har uppvisning med andra lag från olika countys. Det ska bli jätte roligt iallafall!

Sen så hämtade B upp mig plus M. Vi åt på pizza hut och yummieeee. Sen åkte vi till kyrkan och sen jag kommit hem har jag pluggat. Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig har en stressig helg!!

Imorgon är det skola plus att jag har ett prov som jag fattar nada av, cheer träning, sen direkt iväg till zombie walk grejen. Hem och SOVA!! Fredag skola och sen game at PC och sen ska jag hänga med b,m och sova över hos dem. På lördag så har vi uppvisningen men måste vara där tidigt. Sen ska jag hem på något sätt byta om, fixa osv för sen så har vi bonfire med Ef. Och på söndag måste jag jobba cosession plus kyrka så har knappt någon tid för att andas. GAH!


Missnöjd med kurserna

En sak som jag är väldigt besviken på är att vi har fått ett antal kurser ef vill att vi ska läsa och några få från skolan. Trots det så sa de till mig i skolan att jag var tvungen att läsa natur vilket jag mer än avskyr. Tills idag fick jag reda på att det inte alls är så. Så läser alltså biologi à och b som jag inte förstår någonting alls av i huvudtaget. Känner mig lost och hänger inte med alls. Även om det är sophmores som tar den kursen. Iallafall så gick det bra i början när jag satt med tre assköna människor tills vår lärare blev arg och skulle byta platser. Så byter hon runt de som pratar minst!!! Mig fett kul att de som jobbar effektivast ihop och alltid är klara först splittrades. Förstod inte hur platserna skulle fungera när hon bara bytte ut oss som inte pratar. Och de mer stökiga fick ha kvar sina platser. Makes no sense at all. Alltså hon ville straffa dem som pratade men bytte plats på de som inte pratar så usch för biologi. Sen är det fett kul för vi har massa prov på sånt vi inte ens gått igenom och jag absolut hatar det här lärarna uppfostrar oss här. Usch känner mig som en fånge. Orkar inte bry mig om plugget men eftersom vi har finals så måste man ligga i lite vill inte få F. Men ska defenitivt byta ut biologi B eftersom jag har marin biologi vilket ska vara sjukt mycket roligare än vanliga natur ämnen. Är inte alls nöjd med att de på skolan inte verkar komminucera. Därav vi utbytesstudenter gått till the guidande office hundra gånger. Och de är mer irriterrande för varje gång men gör om gör rätt och ta det inte på blodigaste allvar varför ska vi tvingas läsa hel ointressanta kurser som vi absolut inte har någon nytta av? Det känns som att de vill straffa oss. Så imorgon kommer jag skriva lite ändringar av mina kurser och vad jag kommer läsa istället.

Tredagarshelg

Tänkte berätta lite roliga saker som händer mig dagligen här i skolan. Får höra att jag pratar så lite, är blyg, tyst, inte så social osv. En kille sa tidigare i veckan, Oh I haven't seen you before, are you not so social? Because I've met all the other foreign exchange students, except you. Vad svarar man på det? Ioförsig så fick jag höra senare att han är lite knäpp. Sen så frågar folk ganska ofta oh do you speak sweden in sweden?? Det är ganska roligt. Eller åh jag förstår inte vad du säger eftersom jag är från landet.

I fredags så var jag ledig. Så torsdagskvällen somnade jag halv elva, var helt slut och vaknade tio dagen därpå. Så hängde med min värdpappas mamma och brosa. Dem är sjuuukt roliga, aldrig en tråkig stund i närheten av dem två. Sen runt sex tiden åkte jag till cheer buildingen, där skol bussen hämtade upp alla cheerleaders. Vi mötte Lincoln County och det var deras senior night. Den skolan hade verkligen gått all in med fyrverkerier, brandbilar som lät när deras lag scored. Men vi vann ändå!! Det är så himla kul när alla fotbollspelare vinner och sjunger typ något. Typ som en segerramsa. Jag tyckte det var asgrymt att deras skola verkligen satsade på små detaljer som fyrverkerier, bra musik, brandbilar som lät osv, medans våran skolan inte gör något sånt alls. Har hört att dem är ganska snåla. Men eftersom vi är distriktsmästare just nu så gör det inte så mycket!
Efter matchen åkte jag hem till Leanza, vi kollade på jersey shore och sen somnade vi direkt. Och det var verkligen den bästa natts sömn jag har fått här. Kändes som jag sov hemma i min egna säng<3 Saknar verkligen min säng, mitt täcke och min kudde. Vill ha ett riktigt täcke här!!

Sen steg vi upp runt halv åtta fixade oss, åt lite frukost och åkte till Lexington. Alltså University of Kentuckys campus är så stooooooooooooooooort. Och ni vet sorority husen som de har i filmer med grekiska bokstäver på. Såna finns här!!! Det var så grymt kul att se allting, och det fick mig verkligen att vilja plugga här. Alltså spirit är något svenska skolor behöver mer, hade vi det skulle jag älska att gå i skola. Universitetsjukhuset här är bland landets bästa och finaste sjukhus jag någonsin sett. Dessutom är hela staden så stolta över Wildcats, cheerleaders, footballplayers men framför ALLT basketballplayers. JUSTE i någon gång i November så ska min värdfamilj ta mig till en footballmatch!!!

Vi åkte till Wildcats bookstore och där köpte jag en grå champion t-shirt där det står Kentucky Cheerleading. Som endast går att köpa där. Juste vi köpte med oss massa gott från Panera bread. Det är typ som ett bageri som har massa bagels, godsaker och onyttigheter. Jag köpte världens godaste cinnamonbun och en granola strawberry yoghurt. Därefter åkte vi till deras Clinic och WOW, de är verkligen AMAZING!!!

När det var slut för dagen runt fem åkte vi till Hooters och åt. Jag åt en pastasallad med kyckling, fast eftersom vi är i amerikattt så var det knappt någon sallad. Blev lite förvånad eftersom det stod inte pasta med kyckling utan pastasallad med kyckling. Och så prövade jag fried pickles för första gången och det var jätte gott. Efter middagen åkte vi till hotellet och relaxade, tittade på filmen Matilda och sen somnade vi ganska fort.

Dag 2 började med frukost på hotellet. Åt för andra gången fulkornsbröd här borta! (Första gången var på subway.) Och juste hotellet hade duntäcken! Gissa om jag var glad. Sen så åkte vi till deras Clinic igen och jaa måste säga det igen, dem är superamaziiiiiiing. Är så glad att de frågade om jag ville följa med dem hit och det är en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Dagen rullade på väldigt fort och efter det så åt vi mexican food på en restaurang jag inte kommer ihåg namnet på men mycket godare än taco bell. Mexican food här är så gott! Sen åkte vi tillbaka till Somerset. Kom hem ungefär när kyrkan började men var alldeles för trött så stannade hemma, tvättade, städade mitt rum, duschade och gick på prommis med vovvisen.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Skola och cheer står på schemat imorgon.

Happy giiiiirl

  • Sett UK's cheerleaders uppträda live!!!!
  • Ätit på Hooters
  • Lärt känna Leapz och Debbie ännu mera!
  • Köpt en vinter jacka
  • Lyssnat på sjukt grym musik hela tiden
  • Blivit presenterad för bland världens bästa cheerleaders!!
  • Cheer cheer cheer hela helgen!

Den här helgen har varit bland den bästa helgen hittills. Känns som att jag fortfarande är i extas!!Går inte beskriva hur glad jag är! Bilder kommer upp senare. Har nästan inga bilder och när jag väl får dem så lägger jag upp några.12 Oktober 2011

Helt sjukt hur en incident kan förstöra ens dag. Något som jag inte ens behöver bry mig om blev helt plötsligt världens jobbigaste grej den här veckan. En dag kvar. Börjar förstå att problemet inte ligger hos mig. Helgen kunde inte komma lägligare. Såååå taggad och sleepover hos Leanza till lördagen!!!=]

<3-WEHEARTIT


I helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Everything has it price, nothing comes for free

8.28 PM

Skolan var väl ganska seg som vanligt. Känns alltid som att jag kommer somna när som helst under första lektionen. Andra lektionen är sjukt jobbig, fast fick en cupcake av min cheerbuddie vilket min lektion. Sen så under tredje lektionen så skulle en kille visa mig att man kunde typ använda häftapparaten som ett vapen, den är till och med barnsäker. Så när jag ska pröva så häftar jag mig själv i fingret. Smart tjej, nej kände mig ganska korkad då alltså. Det blödde väldigt mycket för att bara vara ifrån fingertoppen men min söta vän tog ett papper och tryckte emot så att det slutade blöda.

Sen så rullade dagen på som vanligt. Ogillar verkligen några av mina classes, men som tur så börjar nästa trimester om några veckor så är fett taggad för nya kurser! Dessutom så har jag massa vänner i både tredje och fjärde block som jag vet.

Och är feeeeeet taggad på att åka till Mexico på springbreak, kommer bli helt sjukt awesome!! Om jag kommer iväg dvs.. haha men jag vill så gärna.

Sen så gick träningen sjukt bra idag! Börjar bli mer van med cheerspirit, ni vet spirit fingers. Haha nej skoja bara men det är väldigt annorlunda med allstar och high school, typ som två olika sporter. Haha nej inte riktigt men det här med att ha spirit är jag väl inte så van vid.

Och ikväll måste jag plugga lite historia, har verkligen tappat fokus på att plugga här borta. Orkar inte bry mig, men kanske för att mina betyg inte gills hemma. Lägger verkligen inte ned mycket energi på plugg men ändå så har jag A i alla ämnen förutom ett. Fast de lär väl ändras, för jag hänger typ inte med på vissa lektioner alls längre. Fattar inte avancerad engelska i business law och så får vi typ egentligen inte använda internet så struntar typ i att göra något. Hoppas man får lite credit för att man lämnar in halvfärdiga uppgifter hehe. Längtar inte till matte som jag har nästa och sista terminen. Fast har hört att läraren jag ska ha är rätt så chill, att man inte behöver ha med sig feta matteboken så det låter bra.

Fast jag fick inte byta arts/humanity som vår guidance conselur lovade, som alla andra också skulle få byta. AKBSKRJSGLSKEGKEL så aaaaaaaaaaaaaaarg. Inte för att det hjälper men världens tråkigaste typ två timmar som jag inte kommer ha nytta för någonsin. BLägklnhlgakmal. Tycker inte om det ämnet alls, kul att läsa part B också. Även om det är en chill kurs, men usch. Visst att EF har ett antal obligatoriska ämnen som vi måste ha men fett kul att skolan kräver art och sience. Verkligen det jag hatar mest.

Oktober 10 2011

Söndags var en bra dag. Började med att försona mig till kyrkan. Stressade som en galning. När jag kommer dit inser jag att jag har spillt tandkräm på hela tröjan. Sen när jag åt lunch spillde jag dressing på mina jeans. Duktigt. På kvällen hade vi middag i kyrkan med alla där och så det var jätteroligt. Sen så hängde jag med B hela kvällen, vi tankade hennes bil, åt på Dairy Queen. Också en snabbmatsrestaurang som har sjuukligt god mat och glass. Så nyttigt, haha. Sen gick vi runt på walgreens en affär/ apotek som liksom walmart har öppet dygnet runt. Sen åkte vi tillbaka hem till B och somnade tillslut runt ett snåret. Idag var en helt ok skoldag. Men blir lire deppig av att vara i skolan. Känner mig inte som mig själv. Vet liksom ute vad jag ska säga till folk. Känner mig ivägen liksom. Usch nej skolan blir inte roligare för att du flyttar till andra sidan jorden.  Träningen fick mig på bättre humör iallafall. Nu ska jag kämpa för att orka stiga upp imorgon bitti. Så ska sova nu, natti. Puss och kram från Annisen!

Leanza, Kenzie & jag, sidelines-haha fokuserade eller vad?


12.58 AM

Har precis kollat på några laguna beach avsnitt för mig själv och måste typ skriva av mig lite, har inte svurit nästan något alls sen jag kom hit. Men när jag pratar svenska så kommer det automatiskt, ganska skönt faktiskt. Fast känner mig typ kriminell när man gör något som inte uppskattas här, alltså sådant som vi svenskar gör i sömnen. Måste säga att jag saknar lilla landet lagom ibland. Ingen bryr sig där hemma vilket är ganska skönt. Jag menar ingen dömer en i skolan för du sket i att tvätta håret en dag, ingen bryr sig om du har på dig samma jeans två dagar i rad, ingen bryr sig om du har samma jacka hela tiden, ingen bryr sig om du svär, ingen bryr sig om dig på samma sätt som här. Vilket kan vara jävligt skönt ibland. För att vara helt ärlig så känns det som att alla delstater här är olika länder den enda saken de har gemensamt är att de pratar engelska. Och ja, ibland eller nej, när jag är ensam känns det som att tiden står still. Som att livet är pausat. För inget händer när man är själv. Fyfan, fast ja nu är det läggdags fast vill inte gå och lägga mig för det innebär att jag är ett steg närmare skolan på måndag. Så otaggad. Även om jag bara är själv en timme eller mindre gör att man tänker, och i mitt fall tänker för mycket. Äh nu ska jag sova. GODNATT!

So stupid and true

You know you're from sweden when..

-Everytime you see a swedish Brand/actor/company/phone/car/furniture store you feel compelled to point that out to your Non-Swedish friends (with barely hidden pride in your voice)

-You seriously want to HURT Non-Swedes who ask 'how's life in SWITZERLAND?

-People ask you if you have polar bears on the streets and you try to spread the myth further by saying it is true

-You go seriously sentimental when entering an IKEA store, outside the borders of Sweden.

-You love complaining about Sweden when you are there and state "it's much better in Sweden" when you are abroad

-You know at least 10 Abba songs by heart

-Whenever discussing international problems you always, without exception state that "why don't you do it like we do it in Sweden?"

-You take your shoes off when entering a house, and don't get why non-Swedes find that funny

-You don't consider a congregation of trees being a "real" forrest unless it takes at least 20 minutes to drive through it

-It annoys the hell out of you that there is no good translation for the word "lagom" in any language

-You don't mind walking instead of taking the car

-Generally, you prefer writing in pencil, so you get thoroughly confused and insecure when told to write in pen during exams in schools abroad

-You answer the phone by saying your first name and not just "hello"

-You actually miss “Knäckebröd” when you are abroad but never eat it in Sweden since it's too dry

-You insist that Swedish chocolate is the best in the world, despite what the Belgians and the Swiss might say


Breast cancer month


Bilderna ar lanade av min cheerkompis mamma.

Den forsta bilden ar ett lagfoto, haha jag garvar nar jag ser den eftersom jag och Autumn star langst bak och vi ar typ de kortaste. Sen pa den andra bilden sa kan ni ju se hur dimmigt det var trots det sa var det valdigt varmt. Forra veckan hade vi vara varmups och typ froooos jatte mycket men igar var det varmt.

Man kan va saga att Warriors vann ganska stort igar. 56-01, tycker lite synd om det andra laget. Dessutom slutade de spela for forsta gangen nar det var 15 sekunder kvar av matchen, jaa kan ju gissa pa att det andra laget inte tror pa mirakel. I slutet av matchen nar alla spelare och cheerleaders typ sager good game, sa sa en av mina vanner good cheer,good cheer guys, hahah. Hon sa sa ja det kan ju inte spela football sa de cheerar val battre. Lite komiskt ar det eftersom deras cheerleaders ar national champions men dera footballslag suger..

Eftersom det ar brost cancer manaden sa har vi rosa tishor, rosa pompoms och rosa rosetter! Pa ryggen av vara tishor star det southwesterns warriors cheerleaders wants to keep our pompoms cancer free, tror jag ar inte helt saker men nagot i den stilen star det.

Snart ska vi pa bio, de vuxna ska se the help och jag ska ta titta pa the dolphin tale med tre sota sma barn. Senare ikvall sa kommer Lynn och Tina hit. De ska laga tysk/schewizisk mat och jag ska baka nagot till efterratt.

Byeee =)

Tack så mycket Anonym!! =)

Anonym om Några låtar som är populära här:
Din blogg är skitbra! :)

Cinncinnati, Bengals practice!


Spirit/senior toga day-det står JUNIOR på min tisha, Cracker Barrel mat och affären-fullt med UK saker och julpyntning, Southern Middles football game


Svar

Ajla USA 2012 2013 om Komiskt:
Skriver på Norsk jeg: Hvilken by kom du til? Er cheerleaderene gode? Jeg missunner deg sykt mye!


Svar: Jag bor i Somerset, Pulaski County, Kentucky. Jaa alla cheerleaders ar jattesnalla. Haha vad gulligt! Sager bara att man angrar sig inte nar man har akt ivag!! Tycker det är jätteroligt att det inte bara är folk från sverige som läser min blogg också :D

Netflix

Sååååååååå glad, hittade flera av mina favorit tv serier på netflix som vi har här hemma. Typ so tivo. Åååååååååååååååååh, laguna beach maraton nu!!!!! Juste tänkte berätta lite om min dag också. Åkte till cinncinnati imorse, såg deras stora footballarea. Där cinncinnati bengals spelar, såg även lite av deras träning. Sen fortsatte vi dowtown och där åt vi på ett ställe som heter izzys. Därefter åkte jag och min värdmamma till Florence mall. Hittade ingen fin vinterjacka men däremot två tjocktröjor nu till hösten. Så vinterjacka är det enda på min lista just nu. H&M ser precis likadant ut som hemma och dem spelar samma musik!! Dessutom i flera av affärerna spelade dem svensk musik ni vet sån som typ varit med i Melodifestivalen och sånt. Sen på vägen hem åt vi på chick à filet. Vääärldens bästa kyckling hamburgare. Alltså donken och wendys kan slänga sig i väggen. När vi kom hem tittade vi på keeping up With the kardashians. Senare hämtade B upp mig så fixade vi lite saker och sen hamnade framför tvn, båda bring it on och laguna har vi tittat på. Imorgon så har jag träning och Home game igen. Älskar hemma matcher! Det är dem roligaste. Sen i helgen ska jag försöka sova så mycket som möjligt fast alla tycker typ att jag sover för mycket redan.

Komiskt

Insåg precis att jag gått upp fem kilo. Nej men man mår ju fett bra alltså. Börja träna mer? Öööhm ja. USA makes you lazy? Yesss..

University of Kentucky Wildcats

Vänta?? Glömde jag att berätta att min vän frågade om jag ville följa med på ett av UK's clinics camp nästa helg??? Ja tror det. IAF ÄR S ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄR TAGGAD !!!! Ååååååphhhhhh ska få se typ bland världens bästa cheerleaders live.... OMG! Ibland är livet verkligen på ens sida. Kan inte vara mer tacksam än så här. Alltså förstår ni? Känner mig som ett litet barn som väntar på jultomten. Ibland ger livet mer tillbaka än vad man kan ta in i hjärnan. Så cincinnati om några timmar, uk's clinic grej nästnästa helg, cleveland på thanksgiving, NY och Cleveland på jullovet, Florida i februari, kanske mexico om jag byter en av mina kurser i skolan, kanske uks clinic igen i vår, min 18 års dag och massa annat att se fram emot. Är fett taggad! Okej ska väl försöka sova nu! Uppdaterar imorgon om jag ha tillgång till internet, loveee

Vad jag onskar mig meeeest


Sherri Hills klanningar ar nog de vackraste jag nagonsin sett. Onskar mig den har i rosa till prom. Varldens vackraste klanning.

5 oktober 2011

Just nu saknar jag sommaren så sjukt mycket. Tittade på bilder från Teneriffa och sommaren.. Får väl mina depp moments lite då och då, inget konstigt.. Trött hela tiden också. Har sovit från ca halv ett till tolv varje dag på höstlovet. Håller fortfarande på att vänja mig vid allt här. Önskar ibland att jag hade någon hemifrån att snacka med hela tiden:(

Några låtar som är populära härTvå månader

Tiden går så fort. Två månader sen jag landade här. Har tänkt lite på det eftersom att det var då en kompis till mig här åkte iväg och sa men jag kommer hem och hälsar på i oktober. Då tänkte jag det är ju en evighet tills dess, känns som ett ögonblick snarare.. Än två månader. Just nu väntar jag på B, sen ska vi fixa frukost. Efter det släpper hon av mig hemma och hon åker till skolan. Sen ska jag laga mat hemma, förhoppningsvis om inget annat är planerat! Därefter det ska jag träffa några kompisar. Och imoron åker vi till cincinnatti!!! Astaggad tjej!

3 Oktober 2011

12.20 AM

Sa det blev verkligen inte en vilo lordag alls. Akte till walmart med min vardmamma, B och hennes kusin. Och dar efter akte vi till Cracker Barrel och at, en av mina favorit restauranger har. Jag ater oftast en av deras goda sallader och nagon av deras goda egengjorda drickor med free refills for ca 11 dollar. Iallafall sa rakade B spilla ut min istee over hela mig haha sag ut som jag hade kissat pa mig. Men det torkade tack och lov valdigt fort. Darefter akte vi vidare till thaaa super big mall. Vidare hem till B och sa bestamde vi oss for att aka och titta pa senior soccer night vid skolan. Sen kollade vi lite pa Holz football game, det var jatte roligt att se middle schoolers spela football, de ar sa smaaaaaaaaa och sota. Om man jamfor med high school killar. Efter det sa drog flera av oss till Dairy Queen och at. Sen sa akte vi hem till mig hamtade mina saker sa akte vi tillbaka till walmart for att kopa massa onyttigheter. Jag B, Tina och Lynn som ocksa ar utbytisar fran TY och Schweiz hade sleepover hemma hos B. B somnade typ astidigt medans vi satt uppe och pratade tills fyra halv fem. Sen deckade allihopa.

Nu hanger jag som vanligt hemma hos B, men alltsa ingen kommer vara hemma imorgon pa dagen sa lika bra att hanga har eftersom da slipper jag vara ensam pa dagen. Lite roligt att deras foraldrar sager att jag ar deras fjarde dotter, jaa jag ar val har valdigt ofta. Men battre det an vara ensam hemma liksom. Det ar inte sa himla kul..

Juste har funderat lite och vet nog vad jag vill gora nar jag kommer hem igen. Hoppas det funkar bara. Eller det maste fungera pa nagot satt tror jag. Fast pa ett satt skulle jag bara vilja hoppa av skolan, aka till nagot varmt stalle runt medelhavet och ga en reseledare/bartender kurs och jobba i varmen aret runt.


Teach me how to dougie


Alla dansar the dougie dance, haha till och med min värdpappa försökte lära mig.

1 Oktober 2011

13.50 AM
Äntligen höstlov!! Väldigt tidigt dock haha, har ju bara gått i skolan i ca två månader. Men känner redan nu att det är väldigt lätt att hänga med i skolan, vet inte om det beror på att jag inte läser matte eller för att jag har de lättaste kurserna.

Spirit week var sjukt roligt, önskar vi hade likande saker hemma. Man blir liksom mer bekväm i skolan. Och människorna här är mycket mer crazyyyy än vad jag trodde från början. Spirit week blev ju lite förstört i torsdags av dumma rykten, så vi hade inget peprally inför gårdagens homecoming match. Men det var den roligaste matchen hittills!! Warriors vann och allt gick jätte bra :D Känner att jag får göra mer på träningarna och matcherna så jag är glaaaaad! Inga dumma nerver längre heller. Dem flesta hade så fina klänningar igår på homecoming. Och det är så roligt för när de presenterar homecoming så berättar de om allt alla gör på fritiden och ens framtidsplaner, och när de presenterar ens föräldrar så säger de typ: Annas föraldrar av Stockholm haha.
Sen så var det ju homecoming dance, och ja det var tydligen den bästa hittils. Trots det så varade den i en och en halv timme(!!!!) Så DJ'n som sparade alla bästa låtar till sist, de fick inte ens spelas. Det söööög för hade inte hört hälften av låtarna men det var ändå fett roligt fast lite weird. Dom dansar ju lite annorlunda, haha. Hörde massa rykten om att 400 pers skulle komma men tror vi var max 80. Så det var ju inte direkt trångt. Dessutom stod lärarna uppradade runtomkring och på övervåningen och stod med armarna i kors och kollade så man inte hade med sig alkohol eller dansade olämpligt(?) Hallå, alla i high scool groinar när dem dansar...... Förstår inte lärarna om man skulle ha med sig alkohol så skulle man inte ta med det till en skoldans.

Efter det så skjusade Syd mig till walmart där jag mötte upp min värdpappa och hans vänner. Sen drog vi vidare hem, och jag välkomnades utav mina nya fina uggs!

Idag så väckte min värdpappa mig med att banka på min dörr och så säger han ANNNA wake up the clock is already threeeee!! Fast ne klockan var bara tolv, men har väl tagit igen massa välbehövd sömn, jag menar när man inte sover hemma när det är skola så får man inte så mycket sömn.

Har varit här i snart två månader, kan inte förstå det än. Oktober, åh gosh, drygt åtta månader kvar sen åker jag hem igen. Apropå det så pratade jag med mina vänner här och alla önskar att jag kunde bo kvar här. Det skulle vara så himla roligt att ta graduation här istället för studenten. Dessutom så säger alla att utbytesstudenter oftast lär känna alla mycket mer och bättre precis innan man drar. Usch jag som tycker att jag har lärt känna en del människor riktigt bra. Skulle verkligen inte kunna föreställa mig hur det är att åka hem efter ett halvår. Vet ändå inte vart jag ska ta vägen när jag kommer hem, fortsätta i samma skola eller byta? Fast har ju ett år på mig att fundera så äh.

RSS 2.0